logo

3D tiskárny Asiga

Jste šperkař, designér nebo architekt? Provozujete dentální laboratoř, zubní ordinaci či specializované pracoviště audiologie? Nebo se zabýváte prototypováním, výrobou modelů a forem či master modelů pro tvorbu odlitků pro zajištění sériové výroby do několika stovek kusů?

Pak je pochopitelné, že vyžadujete optimální kvalitu, efektivitu výroby a maximální zisk. Ideálním řešením pro vás jsou profesionální a vysoce spolehlivé stolní 3D tiskárny australské značky Asiga.

Různé modely tiskáren Asiga

Ultradetailní 3D tisk zajistí DLP metoda

Jedná se o způsob 3D tisku založený na stereolitografii. 3D tiskárny Asiga využívají DLP (Digital Light Processing) metodu, která pracuje na principu vytvrzování tekuté polymerní pryskyřice ozařováním pomocí projektoru.

DLP metoda je rychlejší a preciznější než vývojově starší metoda laserové stereolitografie (SLA). Při DLP metodě 3D tisku je totiž ozařována celá plocha naráz. Na rozdíl od SLA metody, kde ozařování probíhá pouze po bodech.

DLP je ideální pro menší i větší výrobky s vysoce detailními prvky. 3D výtisky z této tiskárny nevyžadují žádnou, nebo jen minimální povrchovou úpravu. Výměna zářivky projektoru je oproti výměně laseru levnější a jednodušší. 3D tisk si na rozdíl od SLA zachovává přesnost po celé tiskové ploše.

Koupit tiskárnu Asiga
Dentální výtisky z tiskáren Asiga
icon clock
icon clock

Specializované řešení pro každou situaci

3D tiskárny Asiga jsou k dispozici v řadě typů. Každá z nich má několik různých verzí v závislosti na požadovaném rozlišení, vlnové délce světelného zdroje UV světla a velikosti pracovního prostoru. Přizpůsobí se tak potřebám různých odvětví.

icon gears
icon gears

Přesný tisk

Vynikající rozlišení a přesnost v ose X a Y, mimořádné rozlišení 1 µm v ose Z a vysoce výkonné LED diody pro bezkonkurenční rychlost tisku činí 3D tiskárny Asiga ideální volbou napříč obory.

icon drawing
icon drawing

Pracujte se širokou škálou materiálů

Na všech tiskárnách Asiga můžete tisknout nejen s rozsáhlým spektrem tiskových materiálů vlastní produkce, ale i s materiály třetích stran, včetně biologicky kompatibilních. 3D tiskárny tak nabízí maximální flexibilitu, hospodárnost a široký rozsah použití.

Kompatibilita a podpora

Pro zpracování dat ve formátech STL a přípravu tisku budete mít zdarma k dispozici výkonné a intuitivní softwarové rozhraní Composer.

3D tiskárny Asiga jsou plně kompatibilní s předními poskytovateli 3D skenerů a specializovanými 3D modelovacími programy, které rovněž dodáváme.

Ke každé 3D tiskárně Asiga zakoupené od naší firmy získáte telefonní a e-mailovou podporu. Jako uživatelé 3D tiskáren Asiga a profesionální konzultanti jsme schopni odpovědět na všechny vaše dotazy a pomoci s případnými problémy. 3D tiskárny Asiga používáme každý den již několik let.

Naslouchátko, kterého část je tištěná na tiskárně Asiga

Využijte vysokou kvalitu a přesnost 3D tisku

Kontaktujte nás a domluvme si osobní schůzku v našem showroomu v Praze na Palmovce. Přijďte se podívat na to, co vše s 3D tiskárnami Asiga umíme vytvořit.

Koupit tiskárnu Asiga
Matrice prstenů tištěné na tiskárně Asiga

Mám zájem o tuto službu

Více souborů přiložte jako jeden zip soubor.

Souhlasím se zpracováním osobních údajů
Používáme cookies